بهترین مطالب و تصاویر جهان

موزه علوم طبیعی+راه سلامت

بهترین مطالب و تصاویر جهان

موزه علوم طبیعی+راه سلامت

راه سلامت پنجاه و نه


نگهداری آب در ظرف مسی و نوشیدن آن در لیوان مسی باعث دفع گازها و رفع مشکل سوء هضم می شود زیرا مس باعث حرکت بهتر معده و بهبود هضم غذا می شود.
آیا تاکنون به این فکر کرده اید که با لیوان مسی آب بخورید؟ 

مهمترین مزایای نوشیدن آب در لیوان مسی چیست؟

- پیشگیری از پیری زودرس

مس ماده ای طبیعی برای جلوگیری از پدید آمدن چین و چروک در پوست بدن است زیرا دارای آنتی اکسیدان های قوی است و می تواند سلول های پوستی را بازسازی کند. مس همچنین حجم تولید ماده مِلانین را که محافظ پوست در برابر تابش خورشید است ، افزایش می دهد و زخم ها را زودتر بهبود می بخشد.

- بهسازی گوارش بدن

نگهداری آب در ظرف مسی و نوشیدن آن در لیوان مسی باعث دفع گازها و رفع مشکل سوء هضم می شود زیرا مس باعث حرکت بهتر معده و بهبود هضم غذا می شود. مس همچنین سم ها را از بدن دفع می کند خصوصاٌ اگر آب را در لیون مسی پیش از خوردن صبحانه بنوشی. 

- کاهش وزن

آبی که در لیوان مسی نوشیده شود ، نه تَنها سوء هاضمه را برطرف می کند، بلکه باعث بهبود سوخت و ساز بدن (متابولیسم) و کاهش وزن می شود . مس به بدن در تجزیه چربی و خلاص شدن از آن بسیار می کند.  

- افزایش کارآئی مغز

مس باعث تولید ماده میالین می شود . ماده میالین مسئول ساماندهی سیستم عصبی مغز است و آب نوشیدن در لیوان مسی باعث افزایش قدرت مغزی و فکری می شود.  

از لحاظ پزشکی نیز استفاده از لیوان مسی برای نوشیدن آب باعث نابودی سلول های سرطانی ، التیام زخم ها و افزایش کارکرد قلب می شود.

ظروف مسی در سلامت آب آشامیدنی موثر است.

منبع: باشگاه خبرنگاران                  http://www.asriran.com/fa/news/509944


museum90

6 عاملی که افسردگی را تشدید می کند

حدود ۳۵۰ میلیون نفر تحت تأثیر این اختلال قرار دارند. هر طور شما به بهبودی شرایط خود از طریق ورزش، شناخت درمانی و دارو کمک کنید؛ تحت تأثیر شرایط دیگری به سراغتان می آید.
هیچ کس دوست ندارد دچار افسردگی شود. اما این به آن معنا نیست که شما کاملاً می توانید آن را کنترل کنید. این موضوع جدی است و گاهی اوقات ناتوان کننده سلامت فرد است. 

حدود ۳۵۰ میلیون نفر تحت تأثیر این اختلال قرار دارند. هر طور شما به بهبودی شرایط خود از طریق ورزش، شناخت درمانی و دارو کمک کنید؛ تحت تأثیر شرایط دیگری به سراغتان می آید (مانند اختلالات تیروئید) و درمان هایی که انجام می دهید ممکن است این مشکل را بدتر کند. مطالب زیر کمک می کند تا با یادگیری عادت های درست روزانه این ابر سیاه را از زندگی خود دور کنید.

۱. چه چیزی می خورید:

در یک مطالعه انجام شده در مجله روانپزشکی آمریکا، محققان دریافتند غذاهای غربی که شامل غذاهای فرآوری شده یا سرخ شده، غلات تصفیه شده، محصولات شیرین و آب جو هستند، میزان افسردگی در زنان را بالاتر می برند نسبت به کسانی که در رژیم غذایی خود از سبزیجات، میوه، گوشت و ماهی استفاده می کنند. محققان بر این باورند مجموعه ای از اندام های ریز زنده در سیستم گوارش بر سلامت روان افراد تأثیر می گذارند.

۲. چقدر می خوابید (یا اصلاً نمی خوابید):

جای تعجب نیست که فقدان خواب نقش عمده ای در سلامت روان دارد اختلال در خواب خود آغاز کننده افسردگی است. ژان کیم استاد یار روانپزشکی در دانشگاه جورج واشنگتن می گوید بهترخوابیدن و رعایت بهداشت خواب یعنی خاموش کردن وسایلی که منعکس کننده نور آبی هستند، چند ساعت قبل از خواب می توانند به درمان افسردگی کمک کنند.

۳. رابطه شما با شبکه های اجتماعی:

رسانه های اجتماعی همیشه یک سرگرمی شاد نیستند. شواهد زیادی از ارتباط افسردگی با فعالیت های دیجیتال بیش از حد مانند پیام کوتاه، تماشای رایگان کلیپ های ویدئویی، ایمیل، چت و غیره وجود دارد. زیرا استفاده بیش از حد از این موارد باعث احساس انزوا و کناره گیری فرد از جامعه می شود و در نتیجه موجب تشدید اضطراب اجتماعی می شود.

۴. روش مدیریت استرس:

موقعیت های استرس زا بیماری افسردگی را تشدید می کنند. اما در همه افراد به طور مساوی اثر نمی گذارند. عامل استرس زا که منجر به افسردگی می شود در واقع مربوط به ژن تنظیم سطح سروتین در مغز است. شما نمی توانید ژن ها را از بین ببرید اما استرس خود را می توانید کنترل کنید. تفکر تعمق درست اندیشیدن و تنفس عمیق می تواند در کاهش استرس روانی مؤثر باشد.

۵. آب و هوا:

اختلال عاطفی فصلی شواهد نشان می دهد، برخی افراد تمایل کمتری به نور خورشید در فصل زمستان دارند در حالی که قرار گرفتن در معرض نور خورشید یک نسخه درمانی برای افسردگی است. نور خورشید صبح زود پیش از ظهر و در اواخر بعداز ظهر در بهبود و اثر گذاری روی رفتار فرد نقش مفیدی دارد.

۶. سیگار کشیدن:

همه می دانند که مصرف سیگار علائم افسردگی را بدتر می کند. براساس مطالعات bmj افرادی که سیگار را ترک می کنند احساس افسردگی کمتر و خلق و خوی بهتری دارند نسبت به کسانی که هنوز سیگار می کشند. نیکوتین دارای اثرات آرام بخشی و تمرکز است، ولی بیرون دادن آن باعث تحریک پذیری و اضطراب می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران
-------------------------
http://www.asriran.com/fa/news/509932/6
===========================


museum90

موادغذایی معجزه‌گر در مقابله با سرطان

در شرایطی که تعداد افراد مبتلا به سرطان رو به افزایش است، دانستن این که کدام موادغذایی علاوه براین که بدن را تغذیه می‌کنند، در مقابل عوامل سرطان‌زا نیز نقش سم‌زدایی دارند، اهمیت زیادی دارد.

به گزارش روزنامه جام جم، موادغذایی زیر از قوی‌ترین مواد غذایی و گیاهی سالم مقابله‌کننده با سرطان هستند:

کلم‌ها:

کلم‌ها، مانند کلم بروکلی، گل کلم و کلم، با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط هستند. این سبزیجات می‌توانند آنزیم‌هایی را تحریک کنند که مواد سرطان‌زا را قبل از این که به سلول‌ها آسیب برسانند سم‌زدایی می‌کنند.

قارچ‌های دارویی:

قارچ‌ها سیستم‌های سم‌زدایی بدن را تقویت می‌کنند. وجود برخی عوامل ضدتومور، مثل پلی ساکاریدها، آلکالوئیدها و فلاونوئیدها در قارچ‌های دارویی مثل ریشی، مایتاکه و شیتاکه مشخص شده است. پلی ساکاریدها که مواد موثر اصلی این قارچ‌ها هستند دارای اثرات فوق‌العاده‌ای بوده و از ساخته شدن سلول‌های تومورهای سرطانی جلوگیری می‌کنند. با گنجاندن این قارچ‌ها در رژیم غذایی روزانه، می‌توانید خود را از بسیاری از بیماری‌های مزمن نجات بدهید.

آلوئه‌ورا:

تحقیقات نشان داده است پلی‌ساکاریدهای موجود در آلوئه‌ورا خواص ضدتوموری قوی داشته و در تقویت عملکرد سیستم ایمنی نقش مهمی دارند. یک مطالعه جدید نشان می‌دهد پلی‌ساکارید آلوئه ورا تاثیرات قوی بر فعالیت‌های فعال‌کننده ماکروفاژ دارد، ازجمله تولید مقادیر بیشتر اکسید نیتریک، که دارای خواص ضدتوموری است دارد. آلوئه‌ورا در ساخت انواع نوشیدنی‌ها به کار می‌رود. همچنین شما می‌توانید از ترکیب‌های ساده‌ای مانند چند برگ تازه نعناع، مقداری لیموترش تازه و کمی عسل به همراه ژل آلوئه‌ورا در تابستان نوشیدنی خنکی که سلامت را به شما هدیه می‌کند تهیه کنید.

شاهدانه:

نسبت ایده‌آل یک به سه امگا 6 و امگا 3 در شاهدانه این ماده غذایی را به یکی از متعادل‌ترین و ثروتمندترین منابع روغنی جهان تبدیل کرده است. همچنین روغن شاهدانه، شامل 80 درصد اسیدهای چرب ضروری است که بالاترین میزان در گیاهان جهان است. اسیدهای چرب ضروری به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان و اسید‌های چرب ضد‌التهاب، برای عملکرد سیستم ایمنی ضروری بوده و به اکسیداسیون سلول‌ها و حفظ سلامت در سطح سلولی کمک می‌کنند.

سیر:

مطالعه بیش از 3000 نفر به مدت هفت سال نشان داد خطر ابتلا به سرطان در افرادی که بالاترین مصرف گیاهان خانواده سیر را داشتند تا 60 درصد کاهش یافت. به نظر می‌رسد ماده مغذی معجزه‌گر سیر آنزیم آلیناز است که ترکیبات ضد‌سرطانی تولید می‌کند.

زردچوبه:

زردچوبه ده عامل رشد سرطان از‌جمله آسیب به دی‌ان‌ای، التهاب مزمن و اختلال در مسیرهای علامت‌دهی سلول‌ها را هدف قرار می‌دهد. صدها مطالعه نیز نشان داده‌اند کورکومین، جزو فعال ادویه زردچوبه، یک ماده ضد‌سرطانی قوی است که رشد سرطان را به شیوه‌های منحصر به‌فردی متوقف می‌کند.
=======================
http://www.asriran.com/fa/news/509928
=========================