بهترین مطالب و تصاویر جهان

موزه علوم طبیعی+راه سلامت

بهترین مطالب و تصاویر جهان

موزه علوم طبیعی+راه سلامت

راه سلامت صد و پانزده


اگر قبل از اصلاح تغذیه، عادت به خوردن ماست یا سالاد همراه غذا، مصرف لبنیات و یا نوشیدن شیر داشتید، بعد از اصلاح تغذیه از ماست، شیر و دیگر لبنیات سالم و همچنین کاهو به شکل صحیح استفاده نمایید و هرگز خوردن آن ها را از برنامه غذایی خود حذف نکنید. مثلاً می توانید به صورت میان وعده یا عصرانه، ماست سالم را خالی یا همراه با مقداری نان و یا کاهو را همراه سرکه شیره، سکنجبین عسلی یا روغن زیتون مصرف کنید.
مشاهده می گردد برخی از هم وطنان عزیز که اکثراً جوانانی هستند که مزاج سنی آنان گرم و خشک می باشد، پس از اطلاع از اصول صحیح تغذیه و پیاده سازی آن در زندگی خود، دچار لاغری مفرط می گردند که این امر موجب ناراحتی آنان و سرزنش دیگران شده و در نهایت این مشکل را ناشی از طب سنتی و رعایت اصول تغذیه  می دانند که لازم است جهت جلوگیری از بروز اشتباه در درک مطالب و مشکلات مذکور، موارد ذیل را به دقت مورد مطالعه قرار داده و رعایت فرمایید.

1- برای داشتن یک تناسب اندام، هر فردی باید براساس مزاج خود تغذیه مناسب مزاج و بدن خود را شناسایی و رعایت کند، با این کار قطعاً به یک تناسب اندام و فربه ای زیبا می رسد.

2- با توجه به این که خورش های ایرانی طبع متعادل دارند توصیه می شود از خورش های چرب با گوشت گوسفند استفاده کنید و غذاهای آبکی بجای سرخ کردنی مصرف نمایید تا لاغر نشوید.

3-اگر عادت به خوردن ناهار دارید ولی می خواهید وعده ناهار را حذف نمایید یا آنرا به تاخیر بیاندازید، به هیچ وجه اقدام به این کار، به صورت دفعتی نکنید، بلکه به تدریج و طی چند ماه کم کم خود را به این رویه جدید، عادت دهید.

4- هرگز گرسنگی و تشنگی مفرط نداشته باشید.

5-موقع تشنگی، آب سالم بنوشید و اگر به صورت موقت در وضعیتی هستید که دسترسی به آب سالم جوشیده ندارید، تشنگی خود را با مصرف آب غیر جوشیده برطرف نمایید و نگذارید تشنگی شما را اذیت کند.

6- اگر عادت به نوشیدن آب همراه غذا یا مصرف چای فراوان دارید و می خواهید بر اساس منع این موارد در طب سنتی این عادات را حذف کنید، حتماً دقت داشته باشید تا آب کافی بدن شما از طریق روش های مورد تایید از جمله نوشیدن آب سالم، دم نوش ها و چای های گیاهی مورد تایید، آب میوه های غیر کارخانه ای و میوه های آبدار تامین گردد.

7- از ادویجات به مقدار زیاد مصرف نکنید.

8- اگر عادت به خوردن برنج دارید، خوردن برنج را به طور کامل از برنامه غذایی خود حذف نکنید و مخصوصاً اگر چاق نیستید برنج را در حد معمول استفاده نمایید.

9- اگر قبل از اصلاح تغذیه، عادت به خوردن ماست یا سالاد همراه غذا، مصرف لبنیات و یا نوشیدن شیر داشتید، بعد از اصلاح تغذیه از ماست، شیر و دیگر لبنیات سالم و همچنین کاهو به شکل صحیح استفاده نمایید و هرگز خوردن آن ها را از برنامه غذایی خود حذف نکنید. مثلاً می توانید به صورت میان وعده یا عصرانه، ماست سالم را خالی یا همراه با مقداری نان و یا کاهو را همراه سرکه شیره، سکنجبین عسلی یا روغن زیتون مصرف کنید.

به طور مثال اگر دارای یک یا چند ویژگی ذیل هستید:

–    مزاج جبلی شما گرم و خشک است.
–    در دوران جوانی بسر می برید که مزاج سنی شما گرم و خشک است.
–    دارای تعادل در مزاج می باشید و در فصل تابستان یا منطقه ای گرم هستید.

بدن شما نیاز به کولر و خنک کننده دارد و ممکن است در گذشته که اصول تغذیه را رعایت نمی کردید، با خوردن مواد غذایی ناسالم (مانند روغن های ناسالم، خیارهای نارس،سوسیس، کالباس، سس، مواد نگهدارنده موجود در محصولات غذایی کارخانه ای، نوشابه، ساندیس، رانی و نوشیدنی های غیر طبیعی) که عموماً طبع سرد دارند، گرم و خشکی بدن خود را هر چند با مواد ناسالم، خنک و تر می کردید، لذا باید بدانید چون مزاج جبلی و یا سنی شما گرم و خشک است و یا در فصل تابستان یا منطقه ای گرم هستید و اکنون مواد ناسالم را نمی خورید برای جلوگیری از بهم خوردگی در تناسب اندام و خشک شدن بدن خود، می بایست حتماً مواد غذایی سرد و تر سالم را بیشتر مصرف کنید و از مواد غذایی گرم  و خشک کمتر استفاده کنید.

غذاهایتان بیشتر خورشی و پر چرب باشد و سرخ کردنی کمتر بخورید.

شربت های سرد مخصوصاً در فصل تابستان مانند مخلوط عرق کاسنی، شاطره و اسفرزه میل کنید.

ماست طبیعی و لبنیات نیز راحت می توانید مصرف نمایید و در فصل تابستان هندوانه و خنکی زیاد بخورید.

تذکر : اگر افراد با مزاج گرم و خشک دچار این لاغری مفرط شده اند، ضمن رعایت موارد مذکور توصیه می شود رب انار را با آبغوره مخلوط  و یک جوش کوچک روی گاز بدهند و در یخچال بگذارند و از آن نیز هر شب دو قاشق یک ساعت قبل از خواب میل نمایند.

در صورتی که دچار لاغری گونه ها نیز شده اند، ماساژ صورت با روغن زیتون نیز می تواند گوشت آور باشد.

نویسنده : ستاره احمدی

منبع: آکاایران
---------------
http://www.asriran.com/fa/news/462571


museum90

۸ غذای مفید برای سلامت پوست

این افسانه را که می گوید خوردن شکلات باعث جوش زدن بر روی پوست می شود را فراموش کنید. شکلات تیره پر از فلاونول که ار ترکیبات آنتی اکسیدانی است که می تواند به بهبود رنگ چهره کمک کند. با توجه به مطالعه اخیر، افرادی که روزانه یک نوشیدنی کاکائویی غنی از فلاونول می نوشید متوجه بهبود بافت پوست خود و کمتر شدن زبری و پوسته پوسته شدن آن می شوند و مقاومت بیشتری نسبت به آسیب اشعه UVدارند.
مراقبت از پوست کاری دشوار است، اما کلید چهره ایی سالم در بشقاب شما است. مواد غذایی مناسب می تواند ظاهر پوست را بهبود بخشد، از چین و چروک جلوگیری کند و در برابر آسیب های نور خورشید مقاوم تر باشد.

در این مقاله شما را با ۸ غذای مفید برای سلامت پوست آشنا می کنیم.

۱.بادام

گرسنگی بین میان وعده غذایی خود را با بادام پر کنید.آجیل ها سرشار از ویتامین Eهستند. بادام دارای آنتی اکسیدانی است که آسیب رادیکال های آزاد را که منجر به پیری و چین و چروک می شود را دفع می کند، و ممکن است از خرابی پوست جلوگیری کند.

۲.فلفل قرمز

نصف فنجان فلفل قرمز را به غذاهای سرخ کردنی یا سالاد خود اضافه کنید تا نزدیک به نیمی از ویتامین C مورد نیاز در یک روز را دریافت کنید. ویتامین سی در برابر آسیب رادیکال های آزاد، پوست را محافظت می کند. همچنین بدن از ویتامین C برای تولید کلاژن استفاده می کند، که پروتئینی است که به پوست استحکام می بخشد. آیا فلفل را دوست ندارید؟ دیگرغذاهای غنی از ویتامین C مانند پاپایا، توت فرنگی، کیوی و کلم را انتخاب کنید.

۳.هویج

هویج می تواند به شما کمک کند که بدرخشید. یک مطالعه نشان می دهد که مردم پس از شش هفته که آنها یک تا سه وعده غذاهای غنی از تولیدات بتاکاروتن را به رژیم غذایی خود افزوده اند پوست خود را بسیار بهبود داده اند.

۴.ماهی قزل آلا

شما می دانید که امگا۳ ای که در ماهی های چرب یافت می شود برای قلب بسیار مفید وهمچنین یکی از بهترین ترکیب ها برای چهره ی شما است. مصرف ماهی با التهاب و سوزش، لک، جوش و سایر مشکلات پوستی مبارزه می کند.این چربی های سالم نیز ممکن است خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش دهد. بر اساس یک مطالعه، افرادی که مکمل امگا ۳ مصرف می کنند کمتر در معرض آسیب اشعه UV قرار می گیرند. اگر شما از طرفداران ماهی نیستید از دیگر منابع اسید چرب امگا ۳ مانند گردو و دانه کتان استفاده کنید.

۵.گوشت بدون چربی

کمبود "روی” می تواند منجر به التهاب، جوش و آکنه شود، گوشت قرمز یک منبع سرشار از مواد معدنی و روی است که با آسیب اکسیداسیون مبارزه می کند و فرآیند بازسازی پوست را بهبود می بخشد. تحقیقات نشان می دهد که روی ممکن است در برابر از دست دادن مو نیز موثر باشد.

۶.شکلات تلخ

این افسانه را که می گوید خوردن شکلات باعث جوش زدن بر روی پوست می شود را فراموش کنید. شکلات تیره پر از فلاونول که ار ترکیبات آنتی اکسیدانی است که می تواند به بهبود رنگ چهره کمک کند. با توجه به مطالعه اخیر، افرادی که روزانه یک نوشیدنی کاکائویی غنی از فلاونول می نوشید متوجه بهبود بافت پوست خود و کمتر شدن زبری و پوسته پوسته شدن آن می شوند و مقاومت بیشتری نسبت به آسیب اشعه UVدارند.

۷.چای سبز

با یک فنجان چای سبز پوست بهتری بسازید. این نوشیدنی که با آنتی اکسیدان قوی شناخته شده است، شرشار از پلی فنل است، چیزی که بسیار برای پوست مفید است. دانشمندان دریافته اند که مصرف چای سبزمقدار کشسان در پوست شما را افزایش می دهد که به کاهش چین و چروک کمک می کند. در همین حال، مطالعات دیگر نشان می دهد که چای سبز ممکن است خطر ابتلا به سرطان پوست را نیز کاهش دهد.

۸.غلات

نشاسته ساده، به قندهای ساده در بدن تبدیل می شود. این قندها با اتصال به بافت ها مولکول های مضر به نام پایان گلیکاسیون پیشرفته (AGE) را ایجاد می کند که می تواند به کلاژن آسیب رساند، که منجر به ضعیف شدن و چین و چروک پوست می شود. رژیم غذایی پر از قند ممکن است منجر به پیر شدن پوست قبل از سن ۳۵ سالگی شود. غلات انتخاب خوبی برای افزایش سطح انرژی و بهتر شدن پوست است.

http://www.asriran.com/fa/news/462037/۸


museum90

راه درست سرخ کردن مواد غذایی

طی سرخ شدن، ریزمغذی ها که شامل ویتامین ها و املاح معدنی هستند دستخوش تغییراتی قرار می گیرند. ویتامین D در اثر اکسید روغن تخریب می شود. ویتامین B و C در اثر حرارت بالا و مدت زمان طولانی طبخ آسیب می بیند، ویتامین A و رنگدانه های آنتی اکسیدانی به سهولت پلیمریزه شده که با تغییر رنگ روغن یا ماده غذایی قابل تشخیص است.
این روزها اکثر اغذیه فروشی ها و رستوران های غذاهای آماده، بنا به تذکر وزارت بهداشت و صدالبته برای تحریک حس بویایی و چشایی مشتری ها، محل طبخ و تهیه غذاهای آماده را مقابل دید مشتری ها قرار داده اند.

حال تصور کنید در حال برگشت به خانه هستید وگرسنگی امانتان را بریده. در حالی که افکارتان را متمرکز صرف یک غذای سالم خانگی کرده اید، در مسیر خود به یکی از این اغذیه فروشی ها می رسید.

عطر و بوی این غذاها از یک سو و طرز سرخ شدن و آماده کردن غذاهایی چون انواع برگرها، سوسیس، رست بیف، استیک، سیب زمینی سرخ شده، قارچ، مرغ و میگوی سوخاری از طرف دیگر شما را چنان وسوسه می کند که برخلاف تصمیم خود بدون هیچ تاملی وارد اغذیه فروشی شده و با یک منوی جذاب و رنگارنگ که طیف وسیعی از غذاهای سرد و گرم در آن درج شده، مواجه می شوید.

چون هوا سرد و تمایل به خوردن غذاهای گرم و سرخ شده بیشتر است یک ساندویچ سوسیس به همراه یک پرس سیب زمینی ویژه که اغلب همراه با قارچ و کالباس سرخ شده، پنیر پیتزا و سس فراوان است سفارش می دهید.

مسلم است خوردن چنین غذای چربی با این حجم برای رفع گرسنگی و تجدید قوا خالی از لطف نیست. اما پرسش اینجاست غذاهای گرم فست فودی چگونه سرخ می شوند؟ طی سرخ شدن چه تغییراتی در ماهیت روغن رخ می دهد؟ آیا این غذاها می توانند نیاز تغذیه ای ما را به ریز مغذی ها و درشت مغذی ها تامین کنند؟

سرخ کردن سطحی یا عمیق؟

سرخ کردن نوعی فرآیند پخت است. دراین فرآیند ازروغن به عنوان محیط انتقال حرارت به ماده غذایی استفاده می شود.

دو روش مهم سرخ کردن شامل سرخ کردن عمیق و سطحی است. در روش سطحی، عمق روغن کم و تنها بخشی از ماده غذایی در روغن قرار می گیرد.

در این روش پس از طبخ غذا روغن باقی مانده دور ریخته می شود. برگرها، استیک، شنیسل و ماهی به این روش سرخ می شوند.

اما در سرخ کردن عمیق، عمق روغن زیاد و ماده غذایی در روغن غوطه ور است. در این روش پس از طبخ، ماده غذایی از روغن خارج و روغن باقی مانده برای سرخ کردن ماده غذایی دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

سوسیس ها، ناگت ها، غذاهای سوخاری و سیب زمینی سرخ شده در اغذیه فروشی ها به این روش طبخ می شوند.

از آنجا که در سرخ کردن عمیق روغن برای مدت طولانی در معرض شوک حرارتی و ترکیبات موادغذایی مختلف قرار دارد واکنش های مخربی می تواند ماهیت غذا و روغن را تغییر و این روش طبخ را ناسالم سازد.

ضرورت وجود هواکش در مجاورت سرخ کن ها

طی جریان سرخ شدن، حرارت ایجاد شده توسط روغن، آب موجود در ماده غذایی را تبخیر و بخار حاصل وارد روغن و موجب هیدرولیز و ایجاد ترکیب سرطانزایی به نام آکرولئین در روغن می شود.

این ترکیب می تواند موجبات بروز سرطان کبد را مهیا سازد. بنابراین دستگاه های سرخ کن در منزل یا اغذیه فروشی ها باید در مجاورت هود یا هواکش های صنعتی قرار گرفته تا رطوبت خارج شده از ماده غذایی از محیط سرخ کن دور شود.

روغن های چند بار مصرف

ترکیبات سوخته باقی مانده از غذاها در روغن های چند بار مصرف با تولید کف، سطح تماس روغن با هوا را افزایش و موجب اکسید روغن و تخریب آنتی اکسیدان های (ترکیبات ضد سرطان) ماده غذایی می شود بنابراین جهت تهیه غذاهای سرخ شده اغذیه فروشی هایی را انتخاب کنید که روغن های چند بار مصرف آن به رنگ روشن، کم غلظت و مطبوع باشد و آثاری ازدود و ترکیبات سوخته به جای مانده از غذاهای سرخ شده و کف در آن دیده نشود.

در جریان سرخ شدن، آب ماده غذایی در اثر تماس با روغن داغ به سرعت بخار و فضاهای خالی با روغن پر می شود.

این امر موجب افزایش کالری محصول و افزایش دریافت انرژی می شود. مهم تر آن که اگر ماده غذایی گوشتی مثل سوسیس، ناگت یا غذاهای سوخاری به مدت طولانی در روغن های چند بار مصرف سرخ شوند چربی های مضر و کلسترول از بافت آنها خارج و وارد روغن می شود، حال اگر با همین روغن قارچ، سیب زمینی یا دیگر غذاهای گیاهی سرخ شود، به دلیل آن که بافت های گیاهی خشک و فاقد روغن هستند به سرعت چربی و کلسترول باقی مانده در روغن را دریافت و تبدیل به یک ماده غذایی پر کلسترول می شوند بنابراین در هنگام طبخ، غذاهای گیاهی را در کنار غذاهای گوشتی سرخ نکنید. در اکثر اغذیه فروشی ها این موضوع رعایت نمی شود. در صورت مشاهده، به فکر تهیه غذا از مکان دیگری باشید.

نابودی ریزمغذی ها

طی سرخ شدن، ریزمغذی ها که شامل ویتامین ها و املاح معدنی هستند دستخوش تغییراتی قرار می گیرند. ویتامین D در اثر اکسید روغن تخریب می شود. ویتامین B و C در اثر حرارت بالا و مدت زمان طولانی طبخ آسیب می بیند، ویتامین A و رنگدانه های آنتی اکسیدانی به سهولت پلیمریزه شده که با تغییر رنگ روغن یا ماده غذایی قابل تشخیص است.

از طرفی املاح معدنی مثل آهن از ماده غذایی خارج و با کاهش مقاومت روغن سبب اکسید آن می شود. سدیم و پتاسیم ماده غذایی با اسیدهای چرب آزاد روغن وارد واکنش شده و سبب تشکیل ترکیبات صابونی و افزایش کف و ایجاد حباب و تسریع اکسیداسیون می شود البته این را هم بدانید که طی حرارت های بالا سلنیوم تخریب شده و احتمال خروج جیوه به داخل روغن به خصوص در هنگام طبخ آبزیان افزایش می یابد.

آرد سوخاری از ورود روغن به داخل غذا می کاهد

هنگام سرخ شدن درشت مغذی ها که شامل پروتئین ها، چربی ها و کربوهیدرات ها هستند کمتر دستخوش تغییرات قرار می گیرند.

البته اگر مرغ، ماهی یا گوشت به مدت طولانی سوخاری شود پروتئین های سطح آن بسرعت غیرقابل جذب، اسیدهای آمینه ضروری چون لیزین و تریپتوفان که عامل ترشح سروتونین (هورمون شادی) هستند تخریب و اسیدهای چرب، غیرقابل هضم می شوند.

در سیب زمینی سرخ شده نیز کربوهیدرات های نشاسته ای طی حرارت های زیاد هیدرولیز شده و حاوی ترکیبات سرطان زای آکریلامید می گردند. بنابراین بهتر است برای تهیه مرغ، میگو و ماهی سوخاری انواعی را که حاوی پودر یا خمیر سوخاری هستند انتخاب و پس از طبخ در زمان مصرف لایه سوخاری را از روی غذا جدا کرده و دور بیندازید.

خمیر سوخاری تا حدودی از جذب روغن به داخل غذا جلوگیری کرده و از احتمال ایجاد واکنش های مخرب و افت ارزش تغذیه ای محصول می کاهد.

در مورد سیب زمینی سرخ شده نیز مطالعات نشان داده برش های نازک و کشیده به طور آشکاری محتوای چربی، آکریلامید و پروکسید را افزایش می دهد بنابراین در هنگام تهیه سیب زمینی سرخ شده از اغذیه فروشی ها آنهایی را که با ضخامت بیشتری برش داده شده انتخاب کنید و قسمت های سوخته و برشته را جدا و دور بیندازید.
http://www.asriran.com/fa/news/461997

راه سلامت صد و چهارده


به 6 دلیل نمی توانیم چربی‌های شکم را آب کنیم


مطالعات انجام شده نشان می‌دهد افرادی که خوردن نوشابه‌های رژیمی را ترک نکرده‌اند سه برابر بیشتر از سایر افراد چربی شکمی خواهند داشت. اگرچه متخصصان در مورد دلیل این امر زیاد مطمئن نیستند اما معتقدند که شیرین کننده‌های طبیعی ممکن است متابولیسم بدن را تا حد زیادی کمتر کند. بنابراین بهتر است به جای این نوشیدنی‌ها به مواردی همچون آب روی بیاورید.
اگر شما نیز چربی شکمی داشته باشید به خوبی می‌دانید که از بین بردن آن کار زیاد آسانی نیست. زمانی که صحبت از چربی شکمی می‌شود سوءتفاهم‌های زیادی برای بیشتر افراد به وجود می‌آید.

بیشتر افراد برنامه‌های خاصی را دنبال می‌کنند اما غذا یا ورزشی وجود ندارد که بتواند چربی شکم را هدف قرار دهد و آن را به طور کلی از بین ببرد. تنها چیزی که می‌تواند به شما کمک کند تغییر سبک زندگی است.

برخی از عادت‌های روزانه می‌تواند فرآیند آب شدن چربی شکم را کندتر کند یا حتی آن را متوقف سازد.

در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا دلایل شگفت انگیزی که باعث می‌شود نتوانید این چربی را از بین ببرید با هم مرور کنیم.

شما مواد غذایی منجمد شده و تنقلات بسته بندی شده زیادی مصرف می‌کنید:

حتی مواد غذایی فرآوری شده کم کالری دارای قند و سدیم بالایی هستند. بنابراین مصرف مقادیر زیاد از این مواد باعث افزوده شدن چربی شکمی خواهد شد. غذاهای نمک دار باعث می‌شود شکم شما نفخ بیشتری داشته باشد و بدن قند اضافی را به صورت چربی ذخیره می‌کند. بر اساس مطالعات انجام شده که در مجله Hepatology منتشر شده است، افرادی که تنقلات و غذاهای فرآوری شده با مقادیر بالای قند و چربی به وعده غذایی روزانه خود اضافه می‌کنند، چربی شکمی بیشتری نسبت به سایر افراد خواهند داشت.

شما تنها از تمرینات کرانچ استفاده می‌کنید:

هدف قرار دادن یک بخش از بدن کمکی به کاهش چربی آن ناحیه نخواهد کرد. برای اینکه نتیجه مورد نظر خود را دریافت کنید باید کل وزن خود را کاهش دهید. به عبارت دیگر، دراز و نشست تنها باعث ساخت ماهیچه می‌شود اما هنوز هم چربی پنهانی در زیر پوست وجود دارد. با گذشت زمان این چربی بیشتر می‌شود و شکم شما ظاهر خوبی نخواهد داشت.بهترین رویکرد این است که بر روی حرکاتی تمرکز کنید که همه قسمت‌های بدن را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. ساخت عضلات بزرگ‌تر همچون عضلات بازو و پا باعث افزایش حجم ماهیچه‌ها می‌شود و بدن می‌تواند کالری بیشتری بسوزاند.

خواب کافی ندارید:

همه افراد می دانند که نداشتن خواب کافی و مناسب می‌تواند باعث افزایش وزن شود. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که این افزایش در بخش شکمی بیشتر خواهد بود. بر اساس تحقیقاتی که دانشمندان انجام داده‌اند افرادی که به طور متوسط ۵ ساعت یا کمتر خوابیده‌اند بیشتر از سایر افراد اضافه وزن داشته‌اند. نداشتن خواب کافی باعث آزاد شدن هورمون‌های گرسنگی می‌شود و افراد را به خوردن بیشتر ترغیب می‌نماید. زمانی که خسته باشید رغبت کمتری برای انجام تمرینات ورزشی خواهید داشت.

برخی از تمرینات ورزشی می‌تواند باعث افزایش وزن شود:

تمرینات قدرتی باعث ساخت عضله می‌شود. در این صورت بدن از کالری بیشتری نسبت به چربی استفاده خواهد کرد. اگر شما می‌خواهید چربی ناحیه شکمی را کمتر کنید باید بر روی تمرینات قلبی با شدت متوسط –بالا تمرکز کنید. تمرینات ایروبیک برای سوزاندن کالری‌هایی که به شکل چربی ذخیره شده بسیار مفید است. بر اساس مطالعات و تحقیقات انجام شده ترکیب تمرینات ورزشی تاثیر بسیار زیادی بر روی آب کردن چربی شکمی دارد.

غذاهای خوب و سالم

بله این موضوع درست است که خوردن چربی‌های اشباع نشده سالم موجود در آجیل‌ها، آووکادو و روغن سبزیجات می‌تواند شما را سیر نگه دارد و باعث کاهش وزن شود اما برخی از افراد در خوردن این غذاهای سالم نیز افراط می‌کنند.۲۸ گرم بادام تقریبا ۱۶۴ کالری دارد. بنابراین خوردن مقدار زیاد این مواد هم می‌تواند کالری بدن را تا حد زیادی بالا ببرد. بنابراین از یک پزشک متخصص کمک بگیرید و مقدار مناسبی از این مواد را مصرف نمایید.

خوردن نوشابه‌های رژیمی را کنار نگذاشته‌اید:

مطالعات انجام شده نشان می‌دهد افرادی که خوردن نوشابه‌های رژیمی را ترک نکرده‌اند سه برابر بیشتر از سایر افراد چربی شکمی خواهند داشت. اگرچه متخصصان در مورد دلیل این امر زیاد مطمئن نیستند اما معتقدند که شیرین کننده‌های طبیعی ممکن است متابولیسم بدن را تا حد زیادی کمتر کند. بنابراین بهتر است به جای این نوشیدنی‌ها به مواردی همچون آب روی بیاورید. همچنین شما می‌توانید کمی لیموی تازه را داخل آب بریزید و بنوشید. بدن شما از آب برای شکستن سلول‌های چربی استفاده می‌کند بنابراین آب رسانی منظم بسیار مهم است. اگر دوست دارید نوشیدنی شما طعم بهتری داشته باشد می‌توانید از چای‌های گیاهی مختلف استفاده کنید.

منبع: مجله سلامت

http://www.asriran.com/fa/news/463797


museum90

15 سال بیشتر عمر کنید

دور آبنبات هایی که تنها با آب و شکر و اسانس درست شده اند را خط بکشید و اگر می خواهید از مصرف یک خوراکی شیرین لذت ببرید، سراغ شکلات های کاکائویی بروید. به نوشته دیلی میل، محققان دریافته اند که مصرف شکلات هم می تواند یکی از راز های طولانی شدن عمر باشد.
چند راهکار برای اینکه 15 سال بیشتر عمر کنید را در ادامه این مطلب سماتک برایتان بیان خواهیم کرد. به گزارش سماتک اگر در سنین میانسالی و سالمندی هستید بهتر است به توصیه هایی که در اینجا بیان خواهد شد عمل کنید تا 15 سال به عمر طبیعی تان افزوده شود.

تلاش ها برای پیدا کردن اکسیر هایی که قرار است آدم ها را جوان و سالم نگه دارند، ادامه داشته و هنوز هم محققان بر این باورند که می توان با ساختن اکسیر حیات، به تک تک آدم ها عمر نوح داد.

گرچه چنین اکسیری هنوز کشف نشده و هر سال به جمع محققان ناکامی که از پس ساخت این داروی حیات بخش برنیامده اند، اضافه می شود، اما بررسی های پژوهشگران تا امروز چندان هم در این زمینه بی نتیجه نبوده است. محققان می گویند اضافه کردن چند شمع به شمع های کیک تولدتان، به معجون عجیب و غریبی نیاز ندارد. از نظر آنها اگر توصیه هایی که در ادامه آورده ایم را به کار ببندید، می توانید بین یک تا 15سال بیشتر عمر کنید.

 
– شکلات کاکائویی بخورید

دور آبنبات هایی که تنها با آب و شکر و اسانس درست شده اند را خط بکشید و اگر می خواهید از مصرف یک خوراکی شیرین لذت ببرید، سراغ شکلات های کاکائویی بروید. به نوشته دیلی میل، محققان دریافته اند که مصرف شکلات هم می تواند یکی از راز های طولانی شدن عمر باشد.

مصرف شکلات می تواند یکی از راز های طولانی شدن عمر باشد

آنها براین باورند که اگر برای دو هفته، هر روز 40گرم شکلات سیاه میل کنید، میزان هورمون استرس تولید شده در بدن تان کم می شود و ناامیدی و افسردگی هم سراغ تان نمی آید. گذشته از این، به گفته محققان افرادی که شکلات می خورند تقریبا یک سال از دیگران عمر می کنند و مصرف این خوراکی محبوب باعث طولانی شدن عمرشان می شود. البته پژوهشگران این واقعیت را هم اعلام می کنند که مصرف شکلات بیشتر از زن ها روی مردها تاثیر می گذارد.

– ماهی زیاد بخورید

ماهی یک بار کافی نیست. برای طولانی شدن عمرتان باید هر هفته و حتی هفته ای چند بار غذاهای دریایی میل کنید. محققان در بررسی های شان دریافته اند کسانی که امگا3 زیادی وارد بدن شان می کنند به طور میانگین 2/2سال از دیگر افراد بیشتر زندگی می کنند.

برای طولانی شدن عمرتان باید هر هفته و حتی هفته ای چند بار غذاهای دریایی میل کنید


 به نوشته ساینس دیلی، این افراد 27درصد کمتر با خطر مرگ زودرس روبه رو هستند و به احتمال 37درصد کمتر از کسانی که زیاد امگا3 مصرف نمی کنند، دچار مشکلات قلبی و عروقی می شوند. محققان بر این باورند که امگا3 سلول های بدن را تقویت می کند، عفونت ها را از بین می برد و با تقویت استخوان ها، کاهش فشارخون و بهبود بخشیدن به ریتم ضربان قلب عمر شما را طولانی می کند.

– هفته ای یک بار بدوید

می دانیم که صبح سر کار می روید و بعد از تاریک شدن هوا برمی گردید. در چنین شرایطی انتظار نداریم که بعد از تمام شدن کارتان سری به باشگاه محله تان بزنید و ورزش کنید. ما تنها از شما می خواهیم آخر هفته ها و برای یک بار در هفته، کمی بدوید. دیلی میل از زبان محققان دانمارکی نوشته است که دویدن به مدت یک ساعت در هفته طول عمر انسان را 6سال بیشتر می کند.

دویدن به مدت یک ساعت در هفته طول عمر انسان را 6سال بیشتر می کند

بررسی های محققان نشان می دهد دویدن آهسته یا متوسط به مدت یک یا دو ساعت در هفته طول عمر مردان را 2/6سال بیشتر و عمر زنان را 6/5سال طولانی تر می کند. محققان می گویند همین میزان دویدن خطر مرگ زودرس را تا 44درصد کاهش می دهد.

– 25 دقیقه پیاده روی روزانه داشته باشید

اگر محل کارتان به خانه تان نزدیک است، با یک تیر دو نشان بزنید و پیاده به خانه برگردید. با این کار نه تنها هزینه رفت وآمد تان را پایین می آورید، بلکه 7سال هم به عمرتان اضافه می کنید. به نوشته هلث، محققان معتقدند هر روز پیاده روی کردن، حتی اگر 25دقیقه به طول بینجامد، باعث طول عمر می شود.

به گفته آنها 25دقیقه راه رفتن سریع روزانه شاید تاثیر خارق العاده ای روی کاهش وزن و آب شدن چربی های دور کمر شما نداشته باشد و تنها کمی لاغرتان کند اما طول عمرتان را بین سه تا هفت سال بیشتر می کند. بررسی های آنها نشان می دهد که تنها 20دقیقه پیاده روی روزانه میزان مرگ ومیر را در افراد با وزن متناسب و حتی در افرادی که از چاقی مفرط رنج می برند را 20درصد کاهش می دهد.

– این عادت ها را ترک کنید

نمی توانید قاطعانه بگویید که تنها با ایجاد یک تغییر در زندگی تان عمر نوح پیدا می کنید و از مرگ فاصله می گیرید. محققان می گویند درست است که همه راه های گفته شده باعث بیشتر شدن عمرتان می شود اما اگر می خواهید سالم، جوان و البته زنده بمانید، باید دور این عادت های مخرب را خط بکشید. به نوشته رویترز، محققان معتقدند اگر سراغ سیگار و نوشیدنی های الکلی نروید، تنبلی و کم تحرکی را کنار بگذارید و رژیم غذایی سالمی را هم انتخاب کنید، 12سال بیشتر عمر می کنید.

ورزش کردن یکی از راههای افزایش طول عمر است

– روزی نیم ساعت ورزش کنید

اگر امکانش را دارید، برای 20 تا 30دقیقه در  روز هم که شده، ورزش کنید. درست است که هفته ای یک بار دویدن و روزی نیم ساعت پیاده رفتن عمر شما را طولانی می کند اما محققان می گویند اگر تنها 30دقیقه زمان ثابت را به ورزش کردن اختصاص دهید، عمرتان 15سال طولانی تر می شود. به نوشته رویترز، محققان بر این باورند که اگر هفته ای چهار بار به مدت 20 تا 30دقیقه با فعالیت متوسط ورزش کنید، عمرتان 15سال طولانی تر می شود.

7 ساعت خواب شبانه داشته باشید

اگر عادت کرده اید شب ها 5ساعت یا کمتر بخوابید، باید بپذیرید که احتمال رسیدن تان به روزهای پیری چندان زیاد نیست. به نوشته ساینس دیلی، محققان می گویند کسانی که خواب کافی ندارند یا به خاطر دچار شدن به اختلالات خواب نمی توانند شب تا صبح با آرامش چشم های شان را ببندند و خواب بروند، عمری کوتاه خواهند داشت.

خواب کافی به مدت 7-8 ساعت در شبانه روز باعث سلامتی و افزایش طول عمر می شود

از نظر آنها این افراد با چنین عادت ها یا مشکلاتی 15درصد از عمر خود کم می کنند، درحالی که اگر به اندازه کافی، یعنی 8-7 ساعت در شب بخوابند، می توانند از طولانی شدن عمرشان مطمئن شوند. از نظر پژوهشگران آدم هایی که به اندازه کافی استراحت می کنند، عمر طولانی تری هم دارند.

نگاهی به ارقامی که در این مطلب آورده ایم بیندازید. شما کدام یک از راه های گفته شده را می توانید برای طولانی کردن عمرتان امتحان کنید؟ اگر به عددی که برای افزایش عمرتان با کمک این راه ها محاسبه کرده اید راضی نیستید، می توانید توصیه های زیر را هم انجام دهید:

– هفته ای سه روز غذای تند بخورید

اگر هر هفته یک یا دو روز  غذای تند میل کنید، در مقایسه با کسانی که کمتر از یک بار در هفته غذای تند می خورند، ۱۰درصد احتمال مردن تان پایین تر می آید. محققان می گویند کسانی که در بررسی های شان سه روز یا بیشتر در هفته غذاهای تند مصرف می کردند در مقایسه با آنهایی که کمتر از یک بار در هفته سراغ این غذاها می رفتند، ۱۴درصد کمتر با احتمال از دست دادن جان شان روبه رو بوده اند.

– بادام زمینی بخورید

اگر به بادام زمینی و ترکیب هایی که با آن درست می شود حساسیت ندارید، از همین امروز سراغ آجیل فروشی سر راه تان بروید و یک کیسه بزرگ بادام زمینی بخرید. محققان می گویند این دانه خوش طعم خطر مرگ ناشی از حمله قلبی را کاهش می دهد. به گزارش سماتک در صورتی که به خاطر ارث خانوادگی یا مشکلات خاص سلامت تان در خطر ابتلا به بیماری های قلبی قرار دارد، حتما این توصیه را جدی بگیرید و جان تان را نجات دهید.

– نان سبوس دار بخورید

به جای اینکه خودتان را با نان لواشی که از آرد سفید و بدون سبوس درست می شود سیر کنید، از امروز جایی برای نان های سبوس دار در سفره تان باز کنید. محققان می گویند در نان سبوس دار ماده ای وجود دارد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را پایین می آورد. پس برای سالم نگه داشتن قلب تان و طولانی کردن عمر خود، تنها به مصرف بادام زمینی اکتفا نکنید و از نان های سبوس دار هم در تغذیه روزانه تان استفاده کنید.

تست هوش بدهید

برای تخمن زدن عمرتان سری به یکی از مراکز روانشناسی بزنید. بله تعجب نکنید! شما با انجام یک تست هوش می توانید بفهمید که چقدر با خطر جوانمرگ شدن روبه رو هستید، چراکه از نظر محققان آدم های باهوش عمر طولانی تری دارند و کم هوش ها زودتر می میرند.

---------------------
http://www.asriran.com/fa/news/462795/15


museum90

فواید شگفت انگیز کاهو

کاهو به خاطر دارا بودن "کاروتن"، مانع اکسید شدن کلسترول و گرفتگی رگ شده و قلب را تقویت می کند. کاهو دارای مقدار زیادی اومگا 3 و اومگا 6 است که به ویژه امگا 3 مانع التهاب شده و به فعالیت مغز و دیگر اعضای بدن کمک می کند. کاهو دارای ماده آرام بخش "لاکتوکاریوم" است که به خواب راحت کمک می کند، لذا به اشخاصی که دچار کم خوابی هستند توصیه شده قبل از خواب چند برگ یا آب آن را مصرف کنند.
 بر اساس تحقیقات جدید پژوهشگران، گزارشی که به تازگی درباره فواید کاهو منتشر شده است، باعث می شود همواره در سفره باشد.

1 – کاهو دارای کالری کم و بدون چربی است، می توان هنگام گرسنگی آن را بدون ترس از افزایش وزن یا مشکلات جسمانی تناول نمود، کاهو دارای مقدار زیادی الیاف و سلولوز است که احساس سیری به انسان می دهد، بنابراین از بهترین خوراکی ها برای کنترل وزن در بلند مدت است.


2 – کاهو حاوی ویتامین و املاح مهمی مانند ویتامین کا، اسید فولیک، منگنز، پتاسیم، ویتامین "ج" ، کلسیم و ویتامین "آ" است.


3 – کاهو قند خون را افزایش نمی دهد و بیماران دیابتی می توانند آن را بدون نگرانی مصرف کنند به ویژه که باعث افزایش وزن نمی شود.


4 – حتی اگر هر روز کاهو مصرف شود به خاطر طعم خوبش، انسان از آن زده نمی شود، همچنین باعث کاهش فشار خود می شود.


5 – کاهو باعث تسهیل هم غذا و جلوگیری از افزایش کلسترول خون می شود.


6 – کاهو به خاطر دارا بودن "کاروتن"، مانع اکسید شدن کلسترول و گرفتگی رگ شده و قلب را تقویت می کند.


7 – کاهو دارای مقدار زیادی اومگا 3 و اومگا 6 است که به ویژه امگا 3 مانع التهاب شده و به فعالیت مغز و دیگر اعضای بدن کمک می کند.


8 – بیست درصد کالری کاهو حاوی پروتئین است به همین دلیل خوردن آن مقدار زیادی از نیاز بدن به این ماده را تامین می کند.

9 – کاهو دارای ماده آرام بخش "لاکتوکاریوم" است که به خواب راحت کمک می کند، لذا به اشخاصی که دچار کم خوابی هستند توصیه شده قبل از خواب چند برگ یا آب آن را مصرف کنند.


10 – کاهو املاحی دارد که باعث دفع سموم بدن می شود، خواص قلیایی آن مانع افزایش اسید خون شده و تاثیر مثبتی بر سلامتی انسان دارد.

منبع: العالم
------------------
http://www.asriran.com/fa/news/462402